Chlorela

Zelené potraviny – Greenfoods

Díky antioxidačním vlastnostem jsou schopny vytvořit v těle obranu proti volným radikálům, které způsobují různé nemoci, včetně rakoviny. Do hloubky řeší zdravotní problémy všeho druhu. Podporují obnovu normální střevní mikroflóry, mají prebiotické účinky a tedy podporují imunitu lidského těla. Dalo by se říct, že jsou klíčem ke kvalitnímu a zdravému životnímu stylu v dnešním toxickém prostředí. Navíc nemají žádné vedlejší účinky, nedá se s nimi předávkovat a dají se kombinovat se všemi druhy léků.

Popis:

Chlorela je zelená řasa s neobvykle vysokým obsahem chlorofylu (nejvíce ze všech známých rostlin), což dává Chlorele svou charakteristickou hluboce smaragdově zelenou barvu. Obsahuje všechny vitamíny skupiny B, vitaminy C a E, aminokyseliny, beta-karoten, železo, zinek, vápník, hořčík, draslík, stejně jako esenciální mastné kyseliny. Chlorela má velikost červených krvinek (2-10 mikronů) a má jedinečnou schopnost absorbovat toxické látky jako jsou (dioxiny, olovo, rtuť a další).

Úžasná pro:

  • Dobrý zdroj bílkovin (aminokyselin) včetně všech 8 esenciálních.
  • Podporuje tvorbu zdravé flóry, bakterií a probiotik v celém trávicím systému.
  • Bojuje proti přemnožení Candidy a kvasinek, léčí trávící systém svými protizánětlivými účinky.
  • Schopnost absorbovat dioxiny, olovo, rtuť a další.