Spirulína

Zelené potraviny – Greenfoods

Díky antioxidačním vlastnostem jsou schopny vytvořit v těle obranu proti volným radikálům, které způsobují různé nemoci, včetně rakoviny. Do hloubky řeší zdravotní problémy všecho druhu. Podporují obnovu normální střevní mikroflóry, mají probiotické účinky a tedy podporují imunitu lidkého těla. Dalo by se říct, že jsou klíčem ke kvalitnímu a zdravému životnímu stylu v dnešním toxickém prostředí. Navíc nemají žádné vedlejší účinky, nedá se s nimi předávkovat a dají se kombinovat se všemi druhy léků

Spirulina

Popis:

Spirulina je modrozelená řasa známá svojí náročností na čistotu prostředí, ve kterém žije. Patří mezi spirálovité mikrořasy, kterým se dobře daří v alkalických vodách.

Úžasná pro:

  • Obsahuje 60 – 65% bílkovin a to včetně všech 8 esenciálních, bílkoviny jsou navíc lehce stravitelné.
  • Stejné množství železa jako 450 g špenátu.
  • Přítomnost vitaminu B12, která je zcela netypická pro rostlinnou říši.

Zdroj:

Vitamín - A, B1, B2, B6, B12, E a K.

Minerály – železo, selen, vápník, zinek, draslík, jód, hořčík,

Chlorofyl, fenylalanin